Notes over Affiliate Programs

Je je adblocker uitschakelen, maar je de recensies van de producten bekijken. Onze advertentievrije ervaring duurt 12 maanden na aanmelding. Je op elk moment annuleren zonder boete, maar we brengen geen kosten in rekening. Probeer je abonnement niet op te zeggen voor je 12e maand.

Meld je aan en controleer je e-mail! We moeten e-mails kunnen versturen om 19:00 uur, 5 dagen per week. We sturen je e-mail niet naar een spamfilter. We verkopen of delen je e-mailadres aan niemand. We kunnen niet verantwoordelijk zijn voor spam en we verkopen je e-mail aan niemand. Wij behouden ons het recht voor om een of alle e-mailservice te allen tijde te weigeren. We gebruiken een beveiligde server die niet onder onze controle staat. Als u problemen of vragen heeft over onze service, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, en we zullen ons best doen om u te helpen. U ons hier ook schrijven.

Affiliate Links zijn geen doel op zich. We verdienen geen geld met de verkoop van onze links, alleen onze gebruikers die de keuze maken om bij ons te kopen, dat is het belangrijkste.

We doen dit ten behoeve van onze gebruikers en we accepteren nooit geld van affiliate marketeers. Al onze links zijn gratis. Ons beleid met betrekking tot Affiliate links in onze website is om u de link te laten kiezen die u leuk vindt. Deze link heeft geen andere betekenis dan om u naar onze website te brengen. Als u op een tweede link wilt klikken, staat de eerste al op de eerste pagina van de website en deze link maakt geen deel uit van deze website. Klik op de bovenstaande link. U in staat zijn om te klikken op de tweede link en zie het hele artikel, maar ik weet niet of het gaat werken. Het kan zijn dat u een nieuw tabblad moet openen en een andere browser moet gebruiken. Geef me alsjeblieft wat ideeën.