Over mij

Ik heb dit altijd al willen doen vanwege de mooie, en vaak over het hoofd gezien, wandkasten die zo vaak over het hoofd zijn gezien. Ik begon mijn blog om mijn ervaringen te delen als een DIYer, als meubelmaker en als een vrouw met al deze vaardigheden en vaardigheden die deel uitmaken van de moderne ambacht. En ik ben echt blij met hoe mijn blog is gegroeid in het afgelopen jaar en de helft als mensen hebben gevraagd om meer informatie over de vaardigheden die ik gebruik. Het is echt geweldig en ik ben echt opgewonden voor u om te zien hoe ik mijn wandkasten en hoe ze zijn ontstaan. Ik hoop dat je er ook van geniet. In de tussentijd ga ik een pauze te nemen en doe een andere muur kast post dus als je wilt blijven op de hoogte, blijven lezen.

Als je van wat je hebt gelezen tot nu toe dan u zich abonneren voor meer! Abonneer je hier, vind hier leuk en volg me op Twitter.

Ik ben geboren in Nederland en opgegroeid in Amsterdam. Ik kom uit Nederland, maar ik woon ook in Engeland dus ik ben erg geïnteresseerd in Nederlandse stijl, dus ik probeer alles te leren wat ik kan van de Nederlanders. Ik hou van wandkasten omdat ze me toestaan om te zien wat er gebeurt in mijn huis en ik kan ook dingen maken. Ik ben ook een grote fan van de Nederlandse keuken en ik maak vaak iets vanaf nul. Ik hou van hoe mijn huis eruit ziet in al zijn vormen en ik ben gefascineerd door de manier waarop dingen worden gemaakt en de manier waarop we ze maken. Als u geïnteresseerd bent in het leren van meer, adviseer ik het controleren van de links en artikelen die ik post in mijn blog. Als u wilt met mij mee op de blog dan laat een reactie hieronder.

Mijn vader zei altijd tegen me: "Maak geen muurkast van een goedkoop boek, je moet kijken hoe het boek is gevormd." Toen ik meer dan drie jaar architectuur en het opstellen van architectuur had gestudeerd aan de plaatselijke architectuurschool en ik de kans had om ervaring op te doen met dit soort werk, dacht ik: wat als ik een wandkast maakte van een goedkoop boek?

Ik maakte het in het midden van de nacht en ik wist niet wat ik deed, maar het resultaat is mooi.

Een grote dank aan mijn moeder voor haar hulp bij het maken van het boek-mal.

Ik heb nog een paar boeken en het is erg leuk om dat te doen. Ik denk dat het leuk zou kunnen zijn om wat boeken te doen in boekvorm, misschien een boekenkast of iets dergelijks.

In sociale media, vindt u mij doet de bovengenoemde berichten op Facebook, Pinterest, Twitter en Instagram.

Er zijn veel artikelen, foto's, video's, enz., op het internet over een aantal wandkasten: Fenna, ik ben niet echt een muur kast expert; dat is iets wat ik zal proberen te leren en te verbeteren. Ik heb een goed begrip van vele, vele muurkasten en zij maken mijn leven gemakkelijk. Ik ben nog steeds het leren van nieuwe dingen over verschillende stijlen van kasten. Ik heb gebruik gemaakt van een aantal verschillende merken van wandkasten en ik ben echt blij met de kwaliteit. Als u nog andere vragen over mijn wandkasten, voel je vrij om te vragen. Fenna is ook een professionele houtbewerker en is altijd bereid om anderen te helpen met alle vragen die ze zouden kunnen hebben over hun wandkasten. Ik ben ook lid van de Dutch Woodworking Club, een organisatie die zich toelegt op het leren, leren, leren over meubels, timmerwerk, het maken van kasten en andere houtbewerkingsvaardigheden.

Mijn website is gestart in de vroege jaren 1990 en is gegaan door een paar herzieningen, die allemaal zeer positief zijn geweest. Mijn blog is ontworpen om informatief, onderhoudend en gemakkelijk te volgen.

In 2010 werd ik geïnterviewd door een reclamebureau in een land dat veel op Nederland lijkt, maar niet helemaal.

Het is het land van bier en bier advertenties. Het is ook het land waar Nederlanders geleerd werden om na te denken over het internet. In 2011 bezocht ik mijn vriend uit mijn thuisland en dronk ik een biertje. De volgende dag moest ik mijn huis verlaten. Het is heel raar, toch? Zo kwam ik terecht in een land dat maar één internetcafé heeft, waar ik werd begroet door een muur met een boodschap met de tekst: "Welkom op het internet, we willen dat je gelukkig bent, je bent hier welkom. Veel plezier!" Ik weet niet of dit een grap of een reflectie op de toestand van het internet in dit land, of misschien heb ik gewoon geluk! Echter, dit bericht is een constante herinnering aan mij dat het internet is een grote, grote pijn. Ik heb er veel problemen mee.